Een verwenbeurt waar uw liefste viervoeter centraal staat, dat is wat u mag verwachten van een trimbeurt bij ons. Elke hond van klein tot groot, ongeacht ras, leeftijd of achtergrond is hier meer dan welkom. Met onze ervaring op verschillende vlakken zorgen wij er graag voor dat uw hond zich meteen zal thuis voelen en ten volle kan genieten van zijn verwenbeurt.

In ons trimsalon hechten wij belang aan de juiste behandeling naargelang het type vacht van uw hond. Wij nemen dan ook graag onze tijd om jullie wensen te overlopen om zo samen tot de juiste behandeling te komen. Ook voor advies en aankoop van producten, kammen en borstels, om uw hond tussendoor te onderhouden, kan u bij ons terecht.

De behandeling is afhankelijk van het type vacht en ras van uw hond, maar hierbij alvast een kort overzicht van wat u mag verwachten:
- wassen & drogen
- verwijderen van dode haren
- knippen, plukken of scheren
- nagels knippen & pootjes uitscheren
- reinigen van oren & ogen

Aangezien bij trimmen het gedrag van uw hond, het type & de toestand van de vacht een grote rol spelen in de tijdsduur, hebben wij geen prijzen per ras maar per uur. U en uw hond zijn natuurlijk geheel vrijblijvend welkom om kennis te komen maken, zodanig dat wij u een richtprijs kunnen geven.

Heeft u voor uw hond een verblijf geboekt bij ons, dan kan hij/zij steeds gewassen of getrimd worden op de laatste dag van het verblijf zodanig dat hij/zij moe, voldaan en fris gewassen kan terugdromen aan zijn/haar verlof bij het thuiskomen. Dit dient wel steeds op voorhand vastgelegd te worden, zodanig dat we dit tijdig kunnen inplannen.

Aangezien elke hond een totaalpakket verdient, kan u uw hond steeds bij ons op dagopvang brengen en proper gewassen en/of getrimd komen ophalen. Zo hoeft u niet te wachten en kan uw hond zich zowel mentaal als fysiek uitleven om achteraf een verwenpakket te ontvangen. U neemt niet alleen een fris gewassen maar ook een voldane hond mee naar huis.

Openingsuren

Hondencentrum Hof Daalder, Daalderstraat 3, 8810 Lichtervelde. Telefonisch bereikbaar tussen 10-18u.

Tel: 0476/72.17.55
Mail: info@hofdaalder.be

Maandag: 10u-12u en 16u-18u
Dinsdag: 10u-12u en 16u-18u
Woensdag: 10u-12u en 16u-18u
Donderdag: 10u-12u
Vrijdag: 10u-12u en 16u-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag: 10u-13u