Met een aangeboren passie, ervaring op verschillende vlakken en een eigen visie hoop ik u en uw hond te kunnen helpen en begeleiden. Graag ga ik dan ook meteen aan de slag, zonder veel geld te spenderen aan onnodige consultaties en verslagen.

Alles begint bij de basis, een band tussen hond en geleider. Een band die gebaseerd is op rust, vertrouwen en wederzijds respect. Eenmaal ik u kan leren hoe u deze kan creëren, dan ligt alles binnen uw handbereik.

Dit alles heeft mijn manier van denken en handelen gevormd zoals ook elke nieuwe ervaring in de toekomst dit zal blijven doen:
- gedragsbegeleiding
- eigen hondenasiel en -pension
- ipo hondensport
- instructeur/pakwerker
- fokken van Mechelse herders

Na het opgroeien met honden is de liefde ervoor helemaal tot uitbarsting gekomen na de adoptie van Paco, een eerste eigen hond in 2014 en ietsje later Kisha in 2016.

Na uren met hen door te brengen in de velden, op de hondenschool en er alles aan te doen om hen een onvergetelijk leven te geven, heb ik de kans gekregen en met beide handen gegrepen om van mijn hobby en passie mijn beroep te maken.

Vanaf dit moment is alles in een stroomversnelling gekomen. Enkele maanden later kreeg ik de kans om mee te stappen in Hof Daalder. Vanaf dat punt staat mijn leven in het teken om elke hond de liefde en aandacht te geven, alsof het mijn eigen honden zouden zijn. Zodanig dat ik hen een onvergetelijke tijd kan geven in ons hondenhotel en elke hond staat te popelen voor zijn volgende vakantie bij ons.Arco is geboren op 22/4/2006. Een Mechelse herder die gedreven, trouw en stabiel was, kortom een hond om nooit te vergeten. Naast fantastische momenten hebben we vooral heel veel geleerd van elkaar. Als het met één bepaalde hond allemaal begonnen is, dan is het met hem! Spijtig genoeg hebben we hem in de zomer van 2018 moeten afgeven.Itchy is een kruising, geboren op 5/6/2007. We adopteerden haar in 2013. Zij had een verleden waar ze aanschouwd werd als een "gevaarlijke hond" en ingeslapen zou worden. Tijd, rust, vertrouwen en wederzijds respect hebben van haar een super aangename hond gemaakt


Jaro Vom Haus Der Drachen, geboren op 3/11/2010. Een Mechelse herder en sporthond in hart en nieren. Een fantastische will to please, subliem karakter en een hoge aaibaarheidsfactor zijn maar een paar kernwoorden om hem te omschrijven. Door een blessure en een zware operatie aan zijn achillespees hebben we onze sportcarrière spijtig genoeg veel te vroeg moeten afronden. Dit neemt niet weg dat we elke dag opnieuw dankbaar zijn dat hij deel uitmaakt van ons roedeltje!


Paco, geboren op 1/4/2014, was een geadopteerde kruising stafford. Opnieuw een hond om nooit te vergeten. Niet enkel omdat Helena hier ontzettend veel van mogen leren heeft, maar vooral omdat het leven met Paco gewoon anders was dan zonder. Iets uniek valt niet altijd te beschrijven, maar dat was hij zeker en vast. Spijtig genoeg hebben we hem ook veel te vroeg moeten laten gaan. Maar iets unieks moet je vooral koesteren en dat is ook iets wat we altijd zullen blijven doen!


Kisha, een zwarte Duitse herder geboren op 19/03/2008 die we in 2016 geadopteerd hebben. Ze heeft een zacht, rustig en aangenaam karakter. Een even grote knuffelbeer langs binnen als langs buiten.


Lupo, een Mechelse herder geboren op 21/8/2012 die we in 2018 geadopteerd hebben. Lupo was 2 maal terug gebracht naar het asiel wegens een bijtincident en is hierdoor bij ons terecht gekomen. Een ontzettend waakse en gedreven hond, met een grappig kantje maar vooral een grote knuffelbeer die ons hart stap voor stap volledig veroverd heeft!


Om af te sluiten is er Toto an't Woateruus, een Mechelse herder geboren op 24-02-2020. Doorzettingsvermogen, kracht, snelheid, evenwicht, stabiliteit,... hij heeft het allemaal in hem. Met Toto gaan we onszelf kunnen uitdagen, dingen ondernemen die met veel andere honden niet mogelijk zijn. Momenteel nog een onbeschreven blad maar ongetwijfeld komt daar snel verandering in.

Fantastisch team van mensen met een echte passie voor honden!

Anja B.

Openingsuren

Hondencentrum Hof Daalder, Daalderstraat 3, 8810 Lichtervelde. Telefonisch bereikbaar tussen 10-18u.

Tel: 0476/72.17.55
Mail: info@hofdaalder.be

Maandag: 10u-12u en 16u-18u
Dinsdag: 10u-12u en 16u-18u
Woensdag: 10u-12u en 16u-18u
Donderdag: 10u-12u
Vrijdag: 10u-12u en 16u-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag: 10u-13u