Wij heten u en uw hond(en) van harte welkom in ons exclusief hondenhotel. Hof Daalder is een hondenhotel in Lichtervelde waar een maximum aan beweging, aandacht en plezier voor uw hond voorop staat.

Een maximum aan beweging op onze speelweides of tijdens onze andere activiteiten, een verwarmde kamer, een hondenbed en een eigen tuintje. Wat kan uw hond zich nog meer wensen? Wenst u toch nog iets extra of wilt u een individuele begeleiding voor uw hond tijdens zijn verblijf, dan bespreken wij graag samen met u de mogelijkheden.

Online uw hond volgen tijdens zijn verblijf? Dat kan!
U hoeft niet te wachten tot wanneer u terug thuis bent en uw favoriete viervoeter komt ophalen om te weten hoe zijn verblijf verlopen is. Alle dagen zetten wij foto's en filmpjes online, zodanig dat u de avonturen van uw hond op de voet kan volgen. Ook al is het de eerste keer dat hij bij ons op hotel komt, kan u vanaf dag één al genieten en op uw beide oren slapen.

Locatie
Ons kleinschalig hondenhotel telt 22 kamers van elk 10 tot 14m2, met een eigen hondenbed en tuintje. Wij wonen ook bij het hondenhotel in Lichtervelde.

Sterk en ervaren team
Door onze passie, kennis en ervaring samen te brengen, vormen we een sterk en enthousiast team. Zo hebben we alle troeven in handen om uw hond een aangename en ontspannen vakantie te bezorgen. Ons leven en domein staan dan ook volledig in het teken van honden.

Maximum aan beweging en onze speelweides
Quality time voor uw hond door te spelen met andere honden op onze twee speelweides van elk 2000m2 of door zich volledig uit te leven in één van onze verschillende andere activiteiten. Door slecht weer laten wij ons niet tegenhouden om uw hond zijn nodige beweging te geven. Hierna kan elke hond voldaan genieten van zijn welverdiende rust in zijn verwarmde kamer of zonnen in zijn eigen tuintje.

Dagopvang
Dagopvang is ook mogelijk! Zo kan u uw hond een leuke dag bezorgen terwijl u gaat werken, geniet van een daguitstap, verbouwingen doet of u door omstandigheden even wat minder tijd heeft. Wij zorgen ervoor dat uw hond hier geen last van hoeft te ondervinden, integendeel!

Voeding
Indien u heel het jaar door uw voeding bij ons aankoopt, zowel droogvoer als vers vlees, dan zit de voeding inbegrepen in de verblijfskost. Indien u hiervan geen gebruik wenst te maken, gelieve dan steeds voldoende voeding te voorzien.

Wij hebben een ruim aanbod aan voeding, zowel droogvoer als vers vlees en staan u graag bij met deskundig voedingsadvies.

Meebrengen
U mag uiteraard ook iets extra meebrengen (speelgoed, snacks, een eigen dekentje, ...) zodat uw hond zich hier nog sneller gaat thuis voelen. Hou er wel rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden. Een hondenbed, eet- en drinkpot staan hier klaar voor uw hond en hoeft u niet mee te brengen. Gelieve steeds het vaccinatieboekje mee te brengen. Uw hond dient gevaccineerd te zijn tegen: parvovirose, hondenziekte & kennelhoest (influenza & bordetellose). Hij moet ook ontwormd en ontvlooid zijn. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts. Indien dit niet het geval is of u het vaccinatieboekje niet mee heeft, kunnen wij uw hond spijtig genoeg niet opvangen!

In- en uitchecken
Uw hond in- en uitchecken kan elke dag (ook op zon- en feestdagen) bij reservatie tijdens onze openingsuren. Gelieve deze uren te respecteren, aangezien wij buiten deze uren steeds druk bezig zijn met alle honden hun nodige zorg en beweging te geven.


Tarieven
- Dagopvang heel het jaar door (geen overnachting): 25€ (mogelijk op MA, DI, WOE & VRIJ)
- Opvang <24u (incl. overnachting): 37,5€
- Verblijf >24u heel het jaar door: 30€ per dag (dag van brengen & ophalen worden beiden aanzien als een volle dag)
- Verblijf meerdere honden van hetzelfde gezin: Elke extra hond aan 50% van de prijs van de eerste hond (honden verblijven in éénzelfde kamer en moeten zonder toezicht samen kunnen eten).
- Voor langere verblijven wordt er een korting voorzien na de eerste maand (behalve in juli & augustus), vraag hiervoor naar onze voorwaarden.
- Bij reservatie vragen wij een voorschot van 20%. Bij annulatie wordt dit niet terugbetaald noch gebruikt te worden voor andere periodes.
- Vraag naar onze gold & silver membership voor frequente hotel- en winkel/webshopklanten.


Reserveren is noodzakelijk! Dit gebeurt best via e-mail


Ons erkenningsnummer HK40304458.

Openingsuren

Hondencentrum Hof Daalder, Daalderstraat 3, 8810 Lichtervelde. Telefonisch bereikbaar tussen 10-18u.

Tel: 0476/72.17.55
Mail: info@hofdaalder.be

Maandag: 10u-12u en 16u-18u
Dinsdag: 10u-12u en 16u-18u
Woensdag: 10u-12u en 16u-18u
Donderdag: 10u-12u
Vrijdag: 10u-12u en 16u-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag: 10u-13u