Met een aangeboren passie, ervaring op verschillende vlakken en een eigen visie hoop ik u en uw hond te kunnen helpen en begeleiden. Graag ga ik dan ook meteen aan de slag, zonder veel geld te spenderen aan onnodige consultaties en verslagen.

Alles begint bij de basis, een band tussen hond en geleider. Een band die gebaseerd is op rust, vertrouwen en wederzijds respect. Eenmaal ik u kan leren hoe u deze kan creëren, dan ligt alles binnen uw handbereik.


Bij deze privéles gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Dit kan zowel bij u thuis, op locatie, als bij ons in Lichtervelde. Hierbij gaan we onmiddellijk aan de slag om een gerichte oplossing te zoeken, die zowel bij u als bij uw hond past.

Heeft u voor de eerste keer een puppy of een hond? Gedraagt uw hond zich helemaal anders dan uw vorige en weet u niet hoe ermee om te gaan? Dan helpen wij u graag verder bij de algemene opvoeding van uw viervoeter.

Aangezien elke hond en geleider verschillend zijn, gaan we dan ook steeds op zoek naar de juiste aanpak in jullie situatie.

Dit zijn maar enkele voorbeelden waarover deze privéles zou kunnen gaan:

- Uitvallen aan de leiband naar honden, fietsers, auto’s, ...
- Leren omgaan met en oplossen van angstsituaties.
- Leren omgaan met en oplossen van agressief gedrag.
- Algemene opvoeding binnen- en buitenshuis.
- U heeft voor de eerste keer een hond.
- Aanleren van gehoorzaamheid.
- Trekken aan de leiband.

Voor probleemgedrag dat u zelf niet meer in goede banen kan leiden, kan u uw hond bij ons brengen voor een rehabilitatie. Zo zijn wij in staat om met uw hond in een totaal nieuwe omgeving meerdere malen per dag aan de slag te gaan en zijn problemen aan te pakken. Dit voor honden met extreme angst voor mensen of andere honden, (angst)agressie of ander probleemgedrag. We bepalen samen hoelang uw hond bij ons zal verblijven, aangezien dit ook afhangt van het probleem. Uiteraard wordt u tijdens zijn verblijf op de hoogte gehouden van de vorderingen. De periode volgend op de rehabilitatie is van heel groot belang. Wij geven dan ook de nodige ondersteuning aan de eigenaar over hoe het thuis verder moet.


Ongelooflijk hoeveel ik bijgeleerd heb op 1 uurtje tijd!

Claire G.

Openingsuren

Hondencentrum Hof Daalder, Daalderstraat 3, 8810 Lichtervelde. Telefonisch bereikbaar tussen 10-18u.

Tel: 0476/72.17.55
Mail: info@hofdaalder.be

Maandag: 10u-12u en 16u-18u
Dinsdag: 10u-12u en 16u-18u
Woensdag: 10u-12u en 16u-18u
Donderdag: 10u-12u
Vrijdag: 10u-12u en 16u-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag: 10u-13u