Aangezien elke hond zijn eigenheid, uniek karakter en uitstraling heeft, zorgen wij bij 'hond!' er graag voor dat u uw favoriete viervoeter ook nog eens kan verwennen met een meubeltje of leiband die dezelfde eigenschappen deelt.

Bij onze meubeltjes combineren wij steeds een knus plaatsje voor uw hond met iets leuk en functioneel voor uzelf. We starten meestal met een basis van metaal en hout, maar verschillende vormen en constructies zijn mogelijk.

Wij maken steeds een aantal meubeltjes om enkele mogelijkheden te tonen, maar we gaan nog liever samen met jullie rond te tafel zitten om zo jullie verbeelding om te zetten naar iets tastbaars! Dit alles zorgt ervoor dat elk exemplaar uniek is en een meerwaarde betekent voor jullie interieur of tuin.

Bij onze leibanden gaan we dan weer op zoek naar kwalitatieve, duurzame, leuke en mooie materialen om zo een speelse of net heel stijlvolle leiband te creëren.

Aangezien dit alles volledig handwerk is, creëren we met het veel passie telkens een uniek product met de nodige dosis eigenheid.

Heeft u vragen of wenst u eens te luisteren wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niets ons te contacteren!

  

Openingsuren

Hondencentrum Hof Daalder, Daalderstraat 3, 8810 Lichtervelde. Telefonisch bereikbaar tussen 10-18u.

Tel: 0476/72.17.55
Mail: info@hofdaalder.be

In- en uitchecken tussen 10-12u.